Hvorfor boligsalg og nyt badeværelse går hånd-i-hånd

post details top
sep 27th, 2017
post details top

Det kan blive så flot. Badeværelset er et væsentligt rum i din indretning og i dit hjem. Mange badeværelser er små eller gamle, og det er virkelig ærgerligt, specielt hvis du vil sælge. Flere og flere køber de store brusehoveder og bruger mange tusinde kroner på nye badeværelser.

Det er et problem for dig, der vil sælge din bolig.

Det kan godt være, din stue er nydelig og pæn, og at du har lagt nyt gulv. Måske du også har en pæn stor have? Men ligegyldigt hvad, vil mange miste interessen. Har du en bolig i en dyrere prisklasse, er et nyt badeværelse nærmest et must. De fleste køber en bolig, de er forelsket i. De køber den, som den er. Hverken mere eller mindre. De færreste vil bruge tid på at renoverer – specielt dem, der har pengene. De vil flytte ind, sætte deres touch og føle sig hjemme.

Et badeværelse er her, du starter dagen. Du slutter også dagen af her. Mange bruger også herinde for at slappe af, andre får de gode ideer herinde. Kan dine mulige købere ikke det, vil deres interesse dale.

Hvad gør folk omkring Køge?

Det er svært at sige, hvad dem i dit nærområde gør. Meget tyder på, at de har pæne badeværelser, der er renoveret inden for de sidste 10 år.

Gør som de fleste.

Ha et pæn badeværelse. Det har alle andre. Folk vælger at flytte til en by og et område. Du bor i Køge, et sted mange vil til. Reelt set er du i konkurrence med dine naboer. Og du vil blive valg fra, hvis dem i Køge har et pænere badeværelse.

Heldigvis er der en nem løsning.

Måske du kan tjene på den. Her er, hvad mange gøre. Selvfølgelig er det at få renoveret badeværelset og skifte de gamle, slidte og beskidte klinker ud med nogle nye – eller måske epoxy gulv, hvis du vil komme øverst på listen.

Lad dig ikke skræmme af prisen og arbejdet. Først og fremmest sker der noget i branchen. Prisen er efterhånden kommet godt i bund. Ikke nok med det, ser vi nu nogle nye typer af virksomheder, som virkelig har strømlinet processen. En af dem er Badmodul.dk, der bruger microcement til badeværelser. I 2016 vandt de Årets Specialist, som er en pris andre i faget, altså håndværkere, har foræret til dem for deres koncept, mod og hårde arbejde. Tjek dem ud.

Comments are closed.

Seneste kommentarer